Το όραμά μας:
να φέρουμε υγεία και
μακροζωία
σε οικογενειακά τραπέζια
σε όλο το κόσμο.

Old women picking olives
Old women smashing olives Silver wing

Οι ιδιαίτερες ποικιλίες που καλλιεργούμε είναι αυτές της «Άμφίσσης» και της «Κορωνέικης», οι οποίες θεωρούνται οι πιο ανθεκτικές για να αντέξουν το σκληρό κλίμα του Αργυροπουλίου. Δεν προκαλεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι μερικά δέντρα έχουν φτάσει τα 400 χρόνια ζωής! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο χαμηλής οξύτητας, υψηλής θρεπτικής αξίας, εξαιρετικής ποιότητας και πλούσιο σε βιταμίνες. Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη – τον πατέρα της ιατρικής – στην αρχαία Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε για να θεραπεύσει τις γαστρεντερικές διαταραχές και  εφαρμοζόταν και στις πληγές.

Olive branches at night Silver background

Κορυφαία Ποιότητα.

Το ελαιόλαδο παράγεται μόνο μία φορά το χρόνο και δεν βελτιώνεται με την ηλικία. Σφραγίζουμε όλα τα μπουκάλια μας με την ημερομηνία της συγκομιδής. Οι περιορισμένες εκδόσεις του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου Premium αριθμούνται. Η παραγωγή μας είναι πάντα προσαρμοσμένη και προγραμματισμένη σύμφωνα με τη παραγγελία του κάθε πελάτη.
Δεδομένου ότι για την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου πρώιμης συγκομιδής της Silverbird θα παραχθεί λιγότερο ελαιόλαδο οι αγρότες πρέπει να αποζημιωθούν για την απώλειά τους. Οι συμφωνίες προ-αγοράς του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου πρώιμης συγκομιδής πρέπει να υπογραφούν για να εξασφαλιστεί η παραγωγή τους.

Το ελαιόλαδο δεν είναι ένα βιομηχανικό προϊόν που μπορεί να δεσμευτεί, αλλά προϊόν της φύσης που πρέπει να γίνει ο απαραίτητος προγραμματισμός και να γίνει μια παραγγελία μια εποχή πριν από τη συγκομιδή. Επιμείνετε στην ποιότητα! Η SilverBird πωλεί μόνο το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο από τους οικογενειακούς αγρότες. Η προέλευση του ελαιολάδου μας επισημαίνεται σαφώς στην ετικέτα και ασφαλίζεται με επιτόπιους ελέγχους ποιότητας στην Ελλάδα.

Η φιλοσοφία μας περιλαμβάνει τα παρακάτω:

· Ποιότητα παραγωγής και ελέγχου
· Υποστήριξη των οικογενειακών αγροτών μας
· Δίκαιη συναλλαγή

Οι αγρότες αξίζουν να αποζημιωθούν, οι καταναλωτές χρειάζονται την καλύτερη επιλογή και οι οικογένειες Καράτζιος & Τσουκαλίδης με την SilverBird υπέγραψαν αυτή τη σύμβαση εδώ και πολύ καιρό.

 

Giorgos Karatzios signature